Pluk verovert de wereld. Al zeggen we het zelf. Ja hoor, we zien uw wenkbrauwen al de hoogte in gaan. En toch moet het zo zijn. Want we merken dat onze ideeën op de gekste plaatsen opduiken. Zoals onlangs in de Volkskrant. We schrokken ons een hoedje: onze ‘plukcode’ is zo ingeburgerd, dat hij een plekje veroverde in het kruiswoordraadsel!
En zo’n hoedje schrikken we ons wel vaker. Zo hadden we ooit een idee voor een ‘plukstrook’ op een fles wijn. Dat is een scheurstrookje aan het etiket ervan. Vind je de wijn lekker? Dan pluk je het strookje eraf. En heb je altijd de naam van die wijn in je portefeuille zitten, als je tussen de winkelrekken staat. Handig!
Dat vond de Australische wijnmaker aan wie we het vertelden, blijkbaar ook. Want waarop stootten we, jaren later? Flessen Australische wijn met ... een plukstrook.
De plukcode werkt eigenlijk op net dezelfde manier. Uw klant plukt hem, en vindt u later zo weer terug. Een voorbeeld? Een koppeling naar uw bedrijfsfilmpje, dat op het Pluk-platform draait. Zo raakt uw server niet overbelast, en raakt ú geen bezoeker kwijt.
Dat Pluk u helpt, hoeft uw klant niet eens te merken. Want een plukcode heeft vaak een wit etiket: white label software.
De plukcode is dus dé oplossing! En gelooft u dat niet? Kijk dan maar eens in de Volkskrant ...
© 1991–2024 Pluk. Alle rechten voorbehouden.